Resultat under 2013

2013 har varit ett alldeles utmärkt år för mig. Jag ligger rejält på plus efter åtta månader (det här skrivs i början av september). En stor anledning till det positiva resultatet är att jag i mars lyckades vinna över 50 000 kr under två dagar på spel på Hall of Gods. Jag lyckades komma till free spins-läget gång på gång under de två dagarna och vinsterna fullkomligt rasade in. Jag lyckades till och med få plats på topplistan över de största vinsterna under veckan på mitt nätcasino. Det var en festlig bonus.

De spel jag har fokuserat på är just Hall of Gods samt Mega Fortune, Mega Moolah och The Avengers. Under året har jackpottarna på dessa fyra videoslots vuxit sig riktigt stora vid flera tillfällen och jag har då satsat hårt på att försöka ta hem de stora pengarna.

Det är på Mega Fortune jag har lyckats bäst när det gäller att komma nära jackpottvinsterna. Hur många gånger jag har aktiverat bonusspelet med lyckohjulet har jag ingen aning om, men förmodligen är det flera hundra gånger. Ett par gånger har jag kommit till det tredje hjulet (av fyra) men det har inte blivit någon jackpottvinst. Dock har det blivit några riktigt rejäla myntvinster att lägga till spelkassan.

På Hall of Gods har jag inte haft något som helst flyt när det gäller spel om jackpottarna. Jag har inte lyckats aktivera jackpottspelet en enda gång. Det har jag emellertid gjort flera gånger på Mega Moolah, dock utan framgång. På The Avengers har jag vunnit en hel del storvinster i free spins-läget.

Vi får hoppas att 2013 fortsätter i samma stil!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>